Rotterdammer beschoten en bestolen bij verkoop van telefoon

Op zondagavond kreeg een 19-jarige Rotterdammer de schrik van zijn leven wanneer hij denkt zijn telefoon te kunnen verkopen. Hij wordt door twee mannen beroofd van zijn telefoon, en wanneer ze weggaan ook nog beschoten. Gelukkig raakte hij niet gewond, maar hij is uiteraard enorm geschrokken. De politie doet onderzoek naar de zaak en kan de hulp van getuigen daarbij goed gebruiken.

Het is zondagavond 18 september rond 22.00 uur wanneer de 19-jarige Rotterdammer heeft afgesproken met zijn koper van zijn telefoon op ’t Plateau in Spijkenisse. Er komen twee mannen op hem af, zij grissen de telefoon uit zijn hand en gaan er vandoor. Terwijl zij weg gaan schieten ze nog een aantal keer op het slachtoffer alvorens ze verder vluchten richting de Sportlaan. Het slachtoffer raakte gelukkig niet gewond maar de schrik zit er goed in. De politie startte direct een onderzoek naar het incident en de verdachten.

Meer info?
De twee verdachten zijn na het schieten gevlucht richting de Sportlaan. De politie is opzoek naar twee mannen van rond de 18 jaar. Beiden waren lichtgetint, droegen donkere kleding en zijn tussen de 1.80 en 1.90 m lang.

De politie heeft inmiddels met enkele getuigen gesproken, maar misschien hebben meer mensen iets gezien dat kan helpen in het onderzoek. Wellicht kunt u dit signalement koppelen aan iets verdachts dat u is opgevallen. Ook wanneer u over camerabeelden beschikt van bijvoorbeeld uw deurbel of auto, hoort de politie u graag. Neemt u in dat geval contact op via 0900-8844 of meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Bericht: politie, beeld: JBMedia