Bedankt voor je interesse om te adverteren op het platform van Spieke! Bij Spieke bereikt je advertentie de lokale doelgroep en zorgt vaak voor direct een klantverhogend effect.

Doelgroep
Spieke heeft bezoekers die voornamelijk in Spijkenisse en Hoogvliet wonend zijn (80%), of in de directe omgeving daarvan. De meeste bezoekers voelen zich verbonden aan het platform. Op de social media-kanalen van Spieke volgen ruim 40.000 mensen de berichtgeving.

Adverteren kan op verschillende manieren. De hieronder genoemde tarieven zijn exclusief BTW. De betaling verloopt middels een digitale factuur die achteraf betaald kan worden. Maatwerk is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met de redactie.

Openingsbericht
Opent uw bedrijf zijn deuren? Dan plaatsen we daar graag een gratis bericht over! We vinden het leuk als bedrijven zich vestigen in onze regio en vinden dat een nieuwswaardig bericht. Een bericht over een opening plaatsen we maximaal een week na de opening.

Tarief: Gratis

Advertentie op social media
Op de social media kanalen van Spieke heb je een hoop bereik. Met een enkel bericht op de facebook-pagina en instagram-pagina van Spieke heb je een hoop bereik. Een bericht heeft minimaal 1 afbeelding en maximaal 3. De tekst die erbij staat mag je zelf indelen, maar de voorwaarde is wel dat je woorden als ‘wij’, ‘onze’, etc. niet gebruikt. Daar kan een redacteur van Spieke ook bij helpen. Het bericht wordt geplaatst in de tijdlijn van Spieke.

Tarief: € 75,-

Vacatureplaatsing
Plaats de vacature van jouw bedrijf op de pagina van Spieke! De vacature kan geplaatst worden in onze vacature-sectie. De vacature verschijnt ook als bericht op de social media kanalen van Spieke, waardoor er direct bereik is van de vacature.

Tarief: € 75,-

Banner op website
Een banner is een afbeelding, stukje HTML of korte video die geplaatst wordt tussen de berichten die Spieke plaatst op haar website. Wanneer een artikel door een bezoeker gelezen wordt, ziet de bezoeker de advertentie staan. Met meer dan 100.000 pageviews per maand levert dat gegarandeerd zichtbaar bereik op.

Tarief: € 149,- per week

Er zijn combinaties mogelijk van bovengenoemde mogelijkheden. Een banner op de website en een bericht op social media bieden wij aan voor € 174,-.

Algemene Voorwaarden omtrent adverteren

 1. Spieke is niet verantwoordelijk voor het bereik van een bericht. Het bericht wordt door Spieke geplaatst als elk ander bericht. Het algoritme van social media kan invloed hebben op hoevaak het bericht bekeken wordt, zowel in het voordeel als in het nadeel van het bericht.
 2. Adverteren kan uitsluitend door bedrijven die een vestiging hebben in de gemeente Nissewaard (Spijkenisse, Hekelingen, Zuidland, Simonshaven, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek), in de plaats Hoogvliet, Vondelingenplaat, Botlek of Europoort/Maasvlakte.
 3. De volgende soorten advertenties worden niet toegelaten:
  1. Alternatieve geneesmiddelen (waaronder CBD)
  2. Erotiek
  3. Drugs
  4. Alcohol
  5. Berichten tegen het beleid van een (overheids)instantie
  6. Spieke behoudt altijd het recht om een advertentie te weigeren, zonder opgaaf van reden
 4. Het bedrijf dient ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. Daarbij dient de handelsnaam waaronder geadverteerd wordt, terug te vinden te zijn in de KvK-inschrijving. Bij twijfel kan Spieke om een KvK-uittreksel verzoeken alvorens een advertentie geplaatst wordt.
 5. Spieke is niet verantwoordelijk voor negatieve reacties als gevolg van de adverteren bij Spieke.
 6. De advertentie kan elk teruggetrokken worden indien het nodig is om de rust op het platform te behouden.
 7. Adverteren zorgt er niet voor dat er geen nieuwsberichten over adverteerder geschreven kunnen worden. Indien een incident plaatsvindt bij een adverteerder, kan besloten worden de advertentie (tijdelijk) stop te zetten.

Heb je interesse? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: