Adverteren

Bedankt voor je interesse om te adverteren op het platform van Spieke! Bij Spieke bereikt je advertentie de lokale doelgroep en zorgt vaak voor direct een klantverhogend effect.

Doelgroep
Spieke heeft bezoekers die voornamelijk in Spijkenisse en Hoogvliet wonend zijn (80%), of in de directe omgeving daarvan. De meeste bezoekers voelen zich verbonden aan het platform. Op de social media-kanalen van Spieke volgen ruim 40.000 mensen de berichtgeving.

Adverteren kan op verschillende manieren. De hieronder genoemde tarieven zijn exclusief BTW. De betaling verloopt middels een digitale factuur die achteraf betaald kan worden. Maatwerk is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met de redactie.

Social media advertentie 
Op de social media kanalen van Spieke heb je veel bereik. Een bericht heeft minimaal 1 afbeelding en maximaal 3. De tekst die erbij staat mag je zelf indelen,de voorwaarde is wel dat je woorden als ‘wij’, ‘onze’, etc. niet gebruikt. Het bericht zal eenmalig geplaatst worden in de tijdlijn van Spieke. Winacties of ”like dit bericht” zijn uitgesloten op de tijdlijn.
Tarief: € 75,- (excl.btw) 

Banner op website
Een banner is een afbeelding, stukje HTML of korte video die geplaatst wordt tussen de berichten die Spieke plaatst op haar website. Wanneer een artikel door een bezoeker gelezen wordt, ziet de bezoeker de advertentie staan. Met meer dan 100.000 pageviews per maand levert dat gegarandeerd zichtbaar bereik op. 

Bovenstaande banner 813×163 pixels staat in ieder bericht.
Tarief: € 90,- (excl.btw) per week

Advertorial
Een advertorial is een advertentie in de vorm van een artikel. Deze publicatie kan met een foto worden geplaatst op de website en social media.
Tarief: €125,- (excl.btw) 

Social pakket 
Als je meerdere advertenties wil plaatsen per jaar dan is het social pakket een goede optie. Doordat je meerdere advertentieruimtes reserveert ontvang je korting op de totaalprijs. 

  • 12 advertenties op socialmedia (facebook en instagram) (max 1 bericht per week) (het bericht op facebook heeft dezelfde inhoud als op instagram)
  • 3 weken een banner onder alle berichten op de website in het formaat 813×163 pixels. De banner is per week, hiermee kan je dus ook drie losse weken zichtbaar zijn. 

Totaalprijs voor 12 advertenties en 3 weken banner is; 750 excl btw. 
*deze aanbieding is geldig t/m 31 juli 2024.

Maatwerk en Pakketten
Wil je meerdere advertentieformaten combineren of heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt pakket.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected].