Under The Bridge 2022 gaat door!

De organisatie van het Under The Bridge-festival heeft woensdagavond laten weten dat de editie van 2022 door gaat. Zaterdag 9 juli 2022 zal de volgende editie van Under The Bridge plaats gaan vinden. “Dan zijn we terug en zullen we jullie steun dubbel en dwars terugbetalen!”

“Jullie hebben je als ware vrienden getoond de afgelopen dagen. Wat een support hebben wij ontvangen van jullie op vele verschillende manieren,” schrijft de organisatie. “Van lieve berichten en steunbetuigingen tot een crowdfunding. Van heel veel media aandacht tot leveranciers, die het beste voor hebben.” De organisatie kreeg veel steun nadat 13 uur voor het festival zou beginnen, bekend werd dat het niet door kon gaan omdat het kabinet op dat moment strengere corona-maatregelen afkondigde. Het hele festival-terrein stond al klaar.

De organisatie kreeg bijval vanuit verschillende hoeken toen het erop leek dat er geen geld zou komen vanuit de overheid. Het kabinet heeft woensdag wel laten weten dat de regeling uitgebreid wordt en festivals 100% vergoed zullen gaan krijgen. Of het Under The Bridge-festival hier ook onder valt, is nog niet bekend. Wel heeft de organisatie laten weten dat kaartjes die geldig waren 2021 ook in 2022 geldig zullen zijn, en vraagt iedereen daarom zijn kaartje bij zich te houden voor een nog mooier feest.

Afbeelding: Under The Bridge 2019