Kom Jeanet Gerssen uitzwaaien en loop een stukje mee om haar én Hulphond Nederland te steunen in de strijd tegen PTSS!

Van dinsdag 20 juli t/m vrijdag 23 juli a.s. kunnen geïnteresseerden deelnemen aan de Alternatieve Vierdaagse en tijdens deze wandelingen een stukje meelopen met Jeanet Gerssen uit Spijkenisse. Zij vraagt hiermee aandacht voor haar persoonlijke doel, voor het taboe rondom PTSS én voor HulpHond Nederland (die dier-ondersteunde therapie biedt bij PTSS).

Vrijdagavond wordt Jeanet uitgezwaaid, die op zaterdag 24 juli afreist naar Pieterburen om daar op 25 juli te starten aan het 498 km lange Pieterpad. Het Pieterpad is de langste wandelroute van Nederland en loopt van Pieterburen in het Noorden van Nederland naar de Sint Pietersberg in het Zuiden van Nederland.

Jeanet Gerssen is al vanaf januari 2021 intensief in training om het Pieterpad te kunnen lopen; enerzijds om haar therapie (PTSS – posttraumatisch stressstoornis) symbolisch af te sluiten en anderzijds om geld op te halen voor meer dier-ondersteunende therapie via Hulphond Nederland, wat haar persoonlijk heel veel heeft geholpen bij haar PTSS. Haar actie is tevens een mooie manier om PTSS uit de taboe-sfeer te halen en duidelijk te maken dat PTSS niet alleen bij mensen in uniform voorkomt.

Kijk voor meer informatie en voor het geven van een donatie op: https://helphulphond.nl/p/Hulphond-Nederland/Pieterpad-voor-Hulphond-Nederland/

Jeanet Gerssen heeft een event aangemaakt op haar facebook-pagina, waarop geïnteresseerden zich kunnen melden:
https://www.facebook.com/events/191597162899606?ref=newsfeed

Beeld: Jeanet bij het Pieterpad


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]