Skate-spektakel Sk8telite open voor inschrijvingen

Het skate-spektakel Sk8telite gaat in de laatste week van de vakantie weer van start! Van 23 tot 26 augustus wordt elke avond een ronde van ongeveer 15 km door de gemeente Nissewaard geskate, met halverwege een pauze. Vanwege de corona-maatregelen moet je je dit jaar wel inschrijven vanwege het maximaal aantal deelnemers waar plek voor is.

Als de inschrijving succesvol is, kan je op de avonden waar je aan mee doet vanaf 18:00 uur het deelnemersbandje ophalen op de startlocatie. Om 19.00 uur vertrekt de tocht. Om je bandje te krijgen moet zoals het kabinet het voorschrijft voor evenementen een geldige QR-code in de corona-check app (volledige vaccinatie, recent corona of een negatieve testen voor toegang-uitslag) getoond kunnen worden.

Als je elke avond mee skate, heb je vier verschillende kleuren-bandjes. Daarmee ontvang je op de laatste avond een medaille.

Dit jaar wordt gestart op de volgende locaties:
• 23-8 Winkelcentrum Akkerhof ter hoogte van Smeets Handgemaakt IJs, Murat Yuksel, Albert Heijn Zomerakker Spijkenisse en Big snack akkerhof
• 24-8 Winkelcentrum Groenewoud ter hoogte van Jumbo Groenewoud Spijkenisse.
• 25-8 Winkelcentrum Waterland ter hoogte van Jumbo Vlinderveen Spijkenisse
• 26-8 Winkelcentrum centrum ter hoogte van Bram Ladage Spijkenisse en Sport 2000 Spijkenisse en finishen op het haven plein ter hoogte van De jongens van waar er nog een feestje zal zijn

Goed om te weten:
• Houdt de facebook pagina en je mail in de gaten voor belangrijke informatie en updates.
• Er zullen maatregelen van het RIVM ten alle tijden gehanteerd worden.

Inschrijven kan hier: https://forms.office.com/r/xCZ5mVQdsd

De organisatie hoopt “jullie massaal te zien op deze editie en we maken er mooie avonden van!”


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]