Ouders huren limousines om kinderen naar bioscoop te brengen voor afscheidsmusical

De kinderen van groep 8 van de basisschool De Vogelenzang (locatie Noord) werden in stijl naar de bioscoop gebracht, om daar samen met hun ouders naar de film te kijken die zij gemaakt hebben. De film is de afscheidsmusical van de groep.

Twee lange limousines reden woensdag om 17.00 uur voor voor bij de school. Na een rondrit als echte sterren kwamen de 24 kinderen aan bij de bioscoop Kinepolis bij naast de Groene Kruisweg. “Het jaar is al moeilijk genoeg geweest met die Corona ellende,” zegt Jolanda, een van de ouders. “Ze hebben veel leuke dingen moet missen in het laatste jaar basisschool. De musical is gefilmd en wij als ouders mogen het in de bios bekijken. Wij dachten de kids moeten dan wel in stijl.”

Beeld: Ingestuurd