Nieuwe fietsgroep bij Toerclub Voorne-Putten

De Toerclub Voorne-Putten, bekend om haar inzet voor fietsplezier in de breedste zin van het woord, introduceert een nieuwe groep: de D-groep. Deze groep richt zich speciaal op normale en elektrische toerfietsen. Onder begeleiding van ervaren fietsers worden er tochten van circa 45 km georganiseerd in de omgeving van Spijkenisse.

Bianca, een enthousiast lid van de D-groep, vertelt: “Elke keer ben ik weer verbaasd over de onbekende weggetjes die we ontdekken, zo dicht bij huis. Onlangs hebben we een grandioze tweedaagse fietstocht gemaakt van Arnhem naar Spijkenisse, met een overnachting in Nieuwegein. Het was een enorm leuke ervaring.”

Naast de nieuwe D-groep organiseert de toerclub ook jaarlijks de avond fietsvierdaagse (AF4D). Dit evenement, dat geschikt is voor jong en oud, wordt dit jaar voor de 47e keer gehouden. Marina en Rianne, trouwe deelnemers, spreken vol lof over de AF4D. Rianne vertelt: “De routes zijn elk jaar weer anders en brengen je op plekken waar je normaal niet snel komt. De stempelposten zijn variërend van een molen, kerk of boerderij in de polder. Dit jaar bezoeken we zelfs de brandweerkazerne.”

Meer informatie over de Toerclub Voorne-Putten, de nieuwe D-groep of de avond fietsvierdaagse is te vinden op www.tcvp.nl.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]