Burgemeester sluit woning aan Beurtschipper

De burgemeester van Nissewaard heeft de woning van de verdachte van de dubbele steekpartij aan de Beurtschipper voor drie maanden gesloten. Buren werden daarover geïnformeerd middels een brief. Met de sluiting hoopt de burgemeester de rust in de buurt terug te krijgen.

De politie viel de woning binnen op de avond van de steekpartij in de hoop daar een verdachte aan te treffen van de steekpartij waarbij twee 17-jarigen gewond raakten. De politie trof de man daar niet aan, maar wel ongeveer 15 lachgas-cilinders. Die werden door de politie meteen in beslag genomen. De 26-jarige man meldde zichzelf de volgende dag bij het politiebureau waarna deze aangehouden werd. Hij zit nog vast.

De woning mag de komende drie maanden niet betreden worden en is daarom verzegeld. De verzegeling doorbreken is strafbaar.

Beeld: Handhaving