Twee slachtoffers bij steekpartij op Beurtschipper

Zondagavond laat raakten twee 17-jarige jongens gewond na een steekpartij op de Beurtschipper in Spijkenisse. De slachtoffers werden beiden gestoken voor een portiek na onenigheid met een bewoner, en liepen daarna 100 meter van de woning weg. Op de Groenewoudlaan stortten ze in.

Door: Terence Hersbach

De politie heeft onderzoek gedaan op de Groenewoudlaan en de Beurtschipper. Daarvoor werd een groot plaats delict gevormd. De slachtoffers werden naast elkaar aangetroffen op straat. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de slachtoffers te helpen aan hun verwondingen. Een van de slachtoffers raakte gewond aan zijn hoofd, de ander aan zijn arm. Beiden waren aanspreekbaar. Het mobiel medisch team heeft geassisteerd bij de hulpverlening.

De politie heeft een instap gedaan in een woning waar de verdachte zou verblijven. Die werd niet aangetroffen in de woning. De politie heeft vanuit die woning een grote hoeveelheid lachgascilinders naar buiten gedragen. Verder onderzoek naar de verblijfplaats van de verdachte volgt.

Beeld: JBMedia