Vacature: SNS zoekt Klantadviseur

Ben je op zoek naar een gezellig team dat van aanpakken weet? En help je klanten graag persoonlijk verder bij vragen over financiële producten en dienstverlening? Lees dan vooral verder, want de kans is groot dat jij degene bent naar wie wij naar op zoek zijn

Wat houd je functie in?
Als klantadviseur ben jij hét gezicht van SNS in de winkel in Hellevoetsluis of Spijkenisse. Je verwelkomt klanten in de winkel met een kop koffie of thee, helpt hen verder bij vragen en adviseert over producten en dienstverlening van SNS. Daarnaast bel je met (potentiële) klanten die bijvoorbeeld via internet hebben aangegeven interesse in een product te hebben en graag verder geholpen willen worden. Daarnaast ben je creatief in het bedenken van acties om nieuwe klanten aan te trekken. Bij complexe financiële vraagstukken maak je een afspraak voor de klant met een financieel adviseur. Daarnaast ondersteun je de financieel adviseurs bij hun administratie. Mede dankzij jouw enthousiasme, inzet en kennis blijft de klant graag klant bij SNS!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Na een gezellig ‘praatje pot’ met je collega’s tijdens het opstarten van je laptop en het zetten van je kop koffie of thee, start jij jouw dag met een overleg met je collega-persoonlijke adviseurs. Jullie nemen door wie welke klanten gaat bellen en hoe jullie met elkaar de telefonie en administratieve afhandelingen verdelen die dag.

Daarnaast lopen er ook klanten de winkel binnen. Bijvoorbeeld een klant die meer wil weten over de reisverzekering van SNS. Op je vraag of hij al vakantieplannen heeft antwoordt de klant dat het allemaal nog niet zeker is, omdat hij mogelijk ook wil gaan verhuizen. Jij helpt de klant verder met zijn reisverzekering en inventariseert ook meteen wat meer gegevens over zijn mogelijke nieuwe woning. Met zijn goedvinden plan je een afspraak in voor de klant met zijn partner bij een van de financieel adviseurs. “Niet eens over nagedacht, maar nu ik er toch ben…!” Na de lunchpauze help je klanten aan de telefoon en werk je wat administratie weg voor de financieel adviseur. Voor je het weet is het alweer bijna sluitingstijd en haal je even een doekje over de tafel in de spreekkamer. Je loopt de winkel nog even na en zorgt dat deze er weer netjes uit ziet. Terwijl je de deur achter je dichttrekt kijk je met een goed gevoel terug op deze drukke, maar productieve dag. Tot morgen!

Wie ben jij?
Jij voelt je fijn bij afwisseling: je houdt van contact met klanten en collega’s, maar ook van het in orde maken van administratieve werkzaamheden. Je denkt graag mee, met de klant en over de processen en werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Je schakelt moeiteloos de hulp in van je collega’s als je er na even proberen zelf niet uitkomt en biedt graag de helpende hand wanneer je merkt dat jouw expertise nodig is. Je houdt ervan om nieuwe dingen te leren, zodat je werk uitdagend blijft. Je voelt je graag onderdeel van een team en bent geïnteresseerd in je klanten en collega’s.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt MBO werk- en denkniveau en je bent bereid om de diploma’s WFT basis en WFT Schade Particulieren te behalen. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, al vinden we het ook prettig als je er 36 uur bent. Je bent om de week op de koopavond en zaterdag beschikbaar*. Je woont in (de directe omgeving van) Spijkenisse en Hellevoetsluis. Ervaring met direct klantcontact en het hebben van voornoemde diploma’s zijn een pré.

Herken jij je in deze vacature? Dan maken we graag kennis met jou! Neem contact op met Jelle de Beer via 06-30401941. Heel graag zien we je CV tegemoet via [email protected]. Hopelijk tot snel!

*Als je de koopavond (vrijdag) werkt, werk je de zaterdag erna niet en vice versa.