EBVN zoekt Examenleider/Surveillant

LEUKE BIJBAAN?

Door de enorme groei binnen ons bedrijf zijn we op korte termijn op zoek naar examenleiders. Als examenleider verzorg je het gehele VCA/SOG examenproces op diverse locaties in Nederland en België. Je bent sociaal, zelfstandig, discreet, accuraat en probleemoplossend ingesteld. Het spreken voor een groep gaat je gemakkelijk af zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal. De werktijden zijn flexibel; zowel ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds als in het weekend.

Ben jij op zoek naar uitdagend en afwisselend werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Competenties:

  • Flexibel inzetbaar [ook weekenden]
  • Rijbewijs en auto zijn een must
  • Secuur en discreet
  • Stressbestendig
  • Probleemoplossend denkvermogen
  • Zelfstandig werkend
  • Spreken voor een groep