Buren bellen politie na horen van harde knallen op de Grote Beerstraat

Op de Grote Beerstraat in Spijkenisse kwam woensdagavond rond 22.45 uur een melding binnen van een mogelijke schietpartij. Buren zouden schoten gehoord hebben en lichtflitsen gezien hebben in een woning. De politie omsingelde daarop de woning en heeft personen naar buiten gehaald. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen gevonden dat er daadwerkelijk schoten gelost zijn en gaat de politie uit van vuurwerk.

De politie heeft enige tijd een woning omsingeld gehad en sloot daarvoor ook een deel van de Planetenlaan af. Nadat er enkele personen naar buiten gehaald zijn, is de politie onderzoek gaan doen in de woning. Er zijn er geen hulzen of schade gevonden wat erop lijkt dat het om een schot zou gaan. Enkele buren spreken ook over het afgaan van hard vuurwerk. Een woordvoerder van de politie bevestigd dat verhaal inmiddels.

Inmiddels is de buurt weer vrijgegeven.

Beeld: JBMedia