Renovatie WC Akkerhof bijna klaar

Wethouder Jan Willem Mijnans opende maandag 14 februari om 12.15 uur de nieuwe fietsenstalling bij Winkelcentrum Akkerhof ter hoogte van de Herfstakker 10 in Spijkenisse. Bij de herinrichting van het winkelcentrum is een fietsenstalling geplaatst voor 440 fietsen en veertig fietskluizen. Deze kluizen zijn te openen via een te downloaden app en eveneens op slot te zetten.

Wim Alblas laat weten dat hiermede de werkzaamheden van aannemersbedrijf Lindeloof zijn beëindigd. In de looproute vanaf het overdekte winkelcentrum naar de parkeergarage staan op bepaalde afstand houten bekistingen met daaronder een betonnen constructie. Deze zijn bedoeld voor het aanbrengen van een overkapping, zodat publiek zich bij regenval, droog kan verplaatsen. Volgens de planning moeten deze werkzaamheden in mei zijn afgerond en daarmede is dan de complete renovatie gerealiseerd!

Beeld: Roel van Deursen