Under The Bridge Winterfestival toch aan de voet van de brug! En… win 2×2 kaarten!

Het Under The Bridge Winterfestival gaat op 20 november plaatsvinden op het veld onder de brug, waar ook het zomerfestival is. Dat is vrijdag duidelijk geworden. In eerste instantie zou het festival op het marktplein plaats vinden. Belanghebbenden zijn door de gemeente ingelicht.

Het nieuwe winterfestival is een toevoeging op het zomerfestival. Met twee tenten waarin stages zijn, een wunderbar, vuurkorfen, food trucks, een silent disco en nog veel meer wordt het een groot feest. Artiesten zoals Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Benny Rodrigues, Diaz en Bruno en Michel de Hey doen het festival aan. Ook Def Rhymz is onderdeel van de serie artiesten die op zullen treden.

Tickets
Er zijn nog tickets voor het festival beschikbaar, maar bij Spieke maak je kans op 2×2 tickets! Vul onderstaand formulier in en maak kans! Je gegevens worden na de actie weer verwijderd. Je kunt 1x per e-mailadres mee doen.

[contact-form-7 id=”5052″ title=”Win 2 kaarten voor Under The Bridge Winterfestival!”]

Actievoorwaarden en spelregels