Korte politiecontrole levert flink wat op

De politie hield donderdagavond tussen Spijkenisse en Geervliet een dubbele controle. Bij zowel de ingang van Spijkenisse als bij Geervliet stond de politie het verkeer te controleren op snelheid en algemene zaken. Dat leverde in de 1,5 uur dat de politie er stond toch enkele opmerkelijke zaken op.

Een motorrijder reed zonder motorrijbewijs op de openbare weg en mocht vanaf de controleplek niet meer verder. Een andere bestuurder raakte diens rijbewijs juist kwijt door een te hoge snelheid. Ook is een bestuurder, die vermoedelijk onder invloed van drugs was, aangehouden voor rijden onder invloed. De politie bekeurde ook nog bestuurders voor een te hoge snelheid, waaronder 45 km/h te hard waar 80 was toegestaan.

De politie controleerde ook of de voertuigen verder in de juiste staat verkeerden en of bestuurders niet teveel gedronken hadden.

Beeld: JBMedia