Dief door omstanders in kraag gevat op winkelcentrum Akkerhof

Op winkelcentrum Akkerhof is rond 17.30 uur een dief in zijn kraag gevat door omstanders. De man ging ervandoor met een tas, vermoedelijk vanuit de supermarkt. Een winkelbeveiliger wist samen met twee omstanders de man te pakken.

De politie kwam met vier wagens ter plaatse en ook de politiehelikopter vloog kort over het winkelcentrum. De eerste melding was dat er gedreigd zou worden met een mes. De man is door de omstanders overgedragen aan de politie. Een van de omstanders meldt dat hij door een grote groep kinderen na de actie uitgescholden werd, omdat hij een “strijder” tegenhield. Nadat de man uitlegde dat de dief geen strijder is maar een beroving pleegde, kreeg hij enkele dodelijke ziektes naar zijn hoofd verworpen door de jeugd aldaar. De politie ging nog met enkele jongeren in gesprek.

Beeld: JBMedia