112Hoogvlietpolitie

Wéér winkel in Hoogvliet overvallen, verdachte aangehouden

Op de Binnenban heeft maandagmiddag rond 15.20 uur een gewapende overval op een winkel plaatsgevonden. De verdachte is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Het gaat om het derde bedrijf wat in korte tijd overvallen wordt in Hoogvliet. Eerder waren een chinees restaurant en een dierenwinkel het doelwit.

De politie is direct op zoek gegaan naar een verdachte en heeft een aanhouding verricht. Een woordvoerder van de politie kan nog geen verdere informatie geven over de aanhouding. De politie doet nog wel verder onderzoek.

Heeft u informatie over de overval en de politie hier nog niet over gesproken? Bel dan met de politie op 0900-8844. Elke aanwijzing kan belangrijk zijn.

Dit bericht wordt later bijgewerkt.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant