Overvaller bedreigt winkelpersoneel met vuurwapen

De politie zoekt een overvaller die woensdag om 14.55 uur op de Lengweg in Hoogvliet een winkel overviel. De overvaller bedreigde een personeelslid van de winkel met een vuurwapen en deed een greep in de kassa. Hij ging er met een geldbedrag vandoor.

Het signalement van de dader is als volgt: Ongeveer 1.80 lang, tussen de 20 en 25 jaar, donkere huidskleur, bruine ogen, mager postuur en vermoedelijk tatoeages op zijn handen. De man ging gekleed in een zwarte hoodie/vest, donkere spijkerbroek mogelijk met een scheur bij de knie, sneakers met witte zolen.

Heeft u informatie voor de politie over deze overvaller? Meld dit via 0900-8844. Anoniem melden kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bericht: Politie, Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]