Volg live de plaatsing van de tijdelijke Suurhoffbrug

Afgelopen week is de tijdelijke Suurhoffbrug verplaatst naar de locatie waar de brug op zijn plek gehezen zal worden in de A15. Vanavond gaat er gestart worden met de plaatsing van de boogbrug. Om het proces te kunnen volgen, heeft Rijkswaterstaat een live-stream opgezet.

Beeld: Rijkswaterstaat

Tijdens de werkzaamheden is het gebied rondom de brug afgesloten. Ook verkeer kan niet over de A15 en zal om moeten rijden via de Groene Kruisweg en de N57. De stream begint om 20.00 uur en duurt tot zaterdag 15.00 uur.

Hartelcomplex
De brug kwam eerdere deze week vanuit Krimpen aan de IJssel, door Rotterdam over het water. Daarbij deed de brug ook het Hartelcomplex aan. De brug passeerde daar onder andere het Hartelcomplex en voer door de sluis.

Beeld: Spieke Media