Verhage verstopt 100 “Happy Stones” door noord

Snackbar Verhage ‘t Plateau heeft afgelopen nacht 100 zogenoemde Happy Stones verstopt in Spijkenisse Noord. Iemand die er eentje van de snackbar vindt, mag hem inleveren en krijgt daar een paasverrassing voor.

Happy Stones zijn geverfde stenen, die mensen op allerlei plaatsen het hele jaar door verstoppen. Andere mensen, vaak kinderen, kunnen die stenen vervolgens zoeken. Mensen die er eentje vinden mogen hem houden of, wat de voorkeur heeft, verstoppen hem op een andere plek zodat iemand anders er weer blij van kan worden om de steen te vinden.

Verhage springt vanwege de Pasen in op de rage en heeft honderd stenen verstopt als zijnde paasstenen. De snackbar geeft ook aan dat er gouden stenen verstopt liggen.

Op de steen staat aangegeven dat hij ingeleverd kan worden bij Verhage – Beeld via inzender Happy Stones VP

Heb je interesse in Happy Stones, of heb je er eentje gevonden? In de Facebook-groep Happy Stones VP worden alle vondsten bijgehouden.

Beeld: Verhage ‘t Plateau