Spieke lanceert Spieke Dating: Daten met mensen in de buurt

Spieke heeft een nieuwe app gelanceerd: Spieke Dating. Met deze app kunnen mensen in de buurt op zoek gaan naar hun partner. De app is te vinden via deze speciale pagina. Met de app kun je, na het invullen van je gegevens, matches vinden die speciaal geselecteerd worden op woonplaats, leeftijd en geslacht.

“We wilden speciaal een app maken omdat we vaak zien dat mensen in de reacties eenzaam zijn. We hopen op deze manier dat mensen een partner vinden om zo de eenzaamheid te doorbreken,” zegt hoofd-redacteur van Spieke, Terence Hersbach. “Er komen soms reacties op berichten die we plaatsen, waarin je heel goed de frustratie af kunt lezen.” Voordat de app gaat werken, moeten er eerst genoeg deelnemers zijn.

De app is ontwikkeld door Conceptic B.V.. Mocht je ook interesse hebben in een app? Neem dan eens contact op met de redactie.