Volg het laatste nieuws nu ook via WhatsApp

Het nieuws van Spieke is nu ook te volgen via WhatsApp. Via WhatsApp-kanalen houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. Klik op deze link om ons te volgen.

Wat zijn WhatsApp-kanalen?

WhatsApp-kanalen is een nieuwe manier om nieuwsorganisaties, bedrijven of personen te volgen via WhatsApp. Het is anoniem: je kunt alleen reageren met emoticons. Spieke kan je telefoonnummer niet zien.

Nieuws direct op je telefoon

Zodra er nieuws is, melden wij dat ook via Whatsapp. Ingeval van grote incidenten is dit ook de snelste en makkelijkste manier om informatie te delen. De meldingen staan standaard uit, maar kun je aanzetten bij je instellingen in het kanaal.

Nadat je op de link hebt geklikt, druk je op Volg. Als je meldingen wilt ontvangen druk je daarna op het belletje en zijn de meldingen geactiveerd. Als je het belletje niet activeert dan krijg je wel de informatie maar geen notificatie.