Tweede Kamerverkiezingen 2021: Hier kun je stemmen

In Nissewaard zijn 48 stembureaus op 29 stemlocaties. Ook zijn het soms andere stembureaus. Dit heeft te maken met de gestelde eisen in Corona-tijd aan een stemlokaal. Het moeten bijvoorbeeld grote ruimtes zijn zodat er goed afstand gehouden kan worden. Ook zijn er veilige looproutes, aparte in- en uitgangen met eenrichtingsverkeer, mondkapjes, kuchschermen, handgel en schone potloden. Ook wordt er vaker tussendoor schoongemaakt.

Op maandag 15 maart en dinsdag 16 maart 2021 zijn vanwege het coronavirus een aantal stembureaus extra geopend van 7.30 tot 21.00 uur voor kiezers die tot een risicogroep (kunnen) worden gerekend. Op woensdag 17 maart zijn alle stembureaus voor iedereen geopend van 07.30 uur tot 21.00 uur.

Stemlocaties
Op onderstaande kaart zijn alle stemlocaties in de gemeente Nissewaard te zien.
Blauw: Alleen open op 17 maart
Groen: Open op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart
Geel: Mobiel stembureau voor bewoners van betreffende gebouwen
Klik op het icoontje voor meer informatie over het stembureau.

Drive-through stembureau
Op de parkeerplaats tussen het zwembad en de bioscoop, langs de Groene Kruisweg, wordt een drive-through stembureau opgezet. Hiermee kan gestemd worden vanuit de auto. Het stembureau is alle drie de stem-dagen geopend tussen 7.30 en 21.00 uur.

Meer informatie
Meer informatie over hoe u kunt stemmen is te vinden op de informatiepagina van de gemeente Nissewaard: https://www.nissewaard.nl/verkiezingen.htm.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]