Veel zelfgemaakte vliegers opgelaten tijdens vlieger- en foodtruckfestival

Zondag vulde de lucht boven de Maasboulevard in Spijkenisse zich langzaam met steeds meer vliegers. Naast de hele grote vliegers zoals een poes, uil en draak kwamen er ook meer en meer kleine vrolijk ingekleurde vliegers bij.

Kinderen konden namelijk zelf een vlieger inkleuren en daarna oplaten. De tafels waren continu bezet met kinderen die druk bezig waren de mooiste vlieger te maken. Na het kleuren was het tijd om alles in elkaar te zetten en de vlieger op te laten.

Bij de foodtrucks was het druk, de tafels en banken waren gevuld en er is flink geproefd van allerlei verschillende gerechten. Ondertussen traden er ook verschillende lokale dansscholen op en was er een koor.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]