Opnieuw handgranaat bij woning Vlinderveen

Vannacht is er opnieuw een handgranaat bij een woning aan de Vlinderveen aangetroffen. Eerder deze week is er ook al een handgranaat gevonden op de stoeprand bij een woning. De betreffende woning is na het incident op last van de burgemeester gesloten. In de straat staat ook een mobiele camera.

Een ruit van de woning is ingegooid en de handgranaat, een ander type dan de vorige is nu in een bloembak aangetroffen. De hulpdiensten hebben de straat langere tijd afgesloten en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie is ter plaatse gekomen om het explosief onschadelijk te maken.

Later op de dag is er een tweede mobiele camera geplaatst in de straat.

De politie doet verder onderzoek en vraagt iedereen die tips heeft dit te melden.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]