Ontsnapte serval vannacht gezien in Hekelingen

Op 24 juni is er een serval ontsnapt in de wijk Groenewoud. De afgelopen dagen kwamen er meldingen dat de serval gezien was in park “De Eendenkooi” in Waterland. Op social media verschenen meerdere foto’s van het dier.

Er is daarom ook een vangkooi geplaatst in het park. Naast het looppad staat een grote kooi met een stuk kipfilet erin. Zondagnacht is het dier gezien op de Kerkhofsdijk in Hekelingen.

Bij een eventuele ontmoeting met de serval wordt geadviseerd direct contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. De politie benadrukt dat het dier alleen gevaarlijk kan worden als het zich bedreigd voelt.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]