Kijkmoment voor huurders nieuwbouw Patrijzenlaan, Oostvoorne

Op woensdagmiddag 3 juli kwamen de toekomstige huurders een kijkje nemen bij hun woning in aanbouw in het nieuwbouwproject aan de Patrijzenlaan in Oostvoorne

Woonbedrijf Voorne aan Zee bouwt hier 42 sociale huurwoningen voor starters, gezinnen en senioren. De oplevering komt snel dichterbij. Alle woningen zijn inmiddels via Woonnet Rijnmond toegewezen aan de huurders. De verwachting is dat zij medio oktober hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe woning.

Woensdagmiddag waren alle huurders uitgenodigd op de bouwplaats. Onder het genot van een hapje en een drankje maakten zij alvast met elkaar kennis. Zij mochten ook even in hun woning kijken. Eén van de nieuwe huurders vertelt: “Ik woon al 14 jaar in de gemeente en woon nu in een huisje aan de buitenrand van Oostvoorne. Over een paar maanden kan ik verhuizen naar een mooie nieuw eengezinshoekwoning. Het is ook een fijne locatie voor mijn twee kinderen. Ik kijk er echt naar uit. Ik loop er nu vaak langs en het wordt erg mooi.” Bij de keukenleverancier kunnen de huurders een keuze maken voor de kleur van de keukenkastdeurtjes, de handgrepen, het keukenblad en het tegelpatroon. Zij worden hiervoor uitgenodigd in de showroom. De toekomstige huurders zijn erg te spreken over mogelijkheden en keuzes die Woonbedrijf Voorne aan Zee biedt om de woning te personaliseren.

Wethouder Daan van Orselen kwam woensdagmiddag ook een kijkje nemen: “Wij zijn er trots op dat al deze mensen straks kunnen gaan genieten van hun nieuwe energiezuinige woning in Voorne aan Zee. Voor het Woonbedrijf zijn deze woningen een mooie uitbreiding van het woningbezit. Het bouwen en behouden van huurwoningen binnen onze eigen gemeente is belangrijk voor het kunnen blijven bieden van goede en betaalbare huisvesting aan onze inwoners.”

Meer info over de woningen: https://www.voorneaanzee.nl/project-patrijzenlaan-oostvoorne 


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]