Vragenlijst: Hoe ervaar jij het rijden op de Hartelweg?

De Provincie Zuid-Holland wil graag weten hoe automobilisten het rijden op de Hartelweg ervaren. Daarom vraagt de provincie via deze enquête naar de mening van personen die gebruikmaken van de Hartelweg. Wanneer u recent met een auto, bestelbus, vrachtwagen of andere vorm van gemotoriseerd verkeer over de Hartelweg hebt gereden, nodigt de provincie u uit om deze enquête in te vullen. 

Het gaat om het deel van de N218 dat in onderstaande afbeelding is gemarkeerd. Dit is de weg tussen de Groene Kruisweg (A) en de aansluiting met de A15 (B). Het gaat om beide richtingen. In deze enquete gebruiken we de naam ‘Hartelweg’ om dit traject aan te duiden. 

De Provincie Zuid-Holland is als wegbeheerder verantwoordelijk voor deze weg.

De link naar de vragenlijst: https://goudappel.limequery.com/887746?Q0=s


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]