Muziekkorpsen komen zaterdag naar Hoogvliet voor de Taptoe

Zaterdagavond organiseert Stichting Vrienden van Hoogvliet een indrukwekkende taptoe op de parkeerplaats aan de Wierse. De festiviteiten beginnen om 19:30 uur en beloven een avond vol muzikaal spektakel en vermaak voor jong en oud.

De taptoe, een evenement waarbij diverse muziekkorpsen hun kunsten vertonen in een spetterende show, is een geliefde traditie in Hoogvliet. Bezoekers kunnen zich verheugen op optredens van lokale en regionale muziekkorpsen, die in hun kleurrijke uniformen een prachtig schouwspel zullen bieden. Het evenement is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Kom naar de parkeerplaats aan de Wierse en beleef een avond vol muziek en gezelligheid met vrienden, familie en buurtgenoten. Vergeet niet om op tijd te komen voor de beste plekken en laat je meevoeren door de ritmische klanken en visuele pracht van de taptoe.

Praktische Informatie

Datum en tijd: zaterdag 22 juni 2024, vanaf 19:30 uur
Locatie: Parkeerplaats aan de Wierse, Hoogvliet
Toegang: Gratis


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]