Musical ”The Prom” 21 en 22 juni in Theater de Stoep

Vanaf het prille begin in 2015 is Ilona de Rijke-Vos een betrokken lid van MusicAll Spijkenisse. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een ware passie voor Ilona. Vanuit haar rol als lid van de PR-commissie, vertelt ze met veel enthousiasme over de aankomende musical die op 21 en 22 juni in Theater de Stoep te zien zal zijn.

Een jaar voorbereidingen
De voorbereidingen voor een musical beginnen al ongeveer een jaar van tevoren. Zodra de keuze voor een musical is gemaakt en de benodigde rechten en scripts zijn aangeschaft, starten de audities. ‘’Wij hebben nu meer aanmeldingen dan plekken op het podium’’ dit is iets waar het team erg blij mee is, dat is wel eens anders geweest. De repetities vinden voornamelijk plaats op donderdagen, maar soms wordt er ook in het weekend gerepeteerd zeker als de datum van de uitvoering dichterbij komt.

De magie van het podium
Ilona vertelt: “Reactie uit de zaal geeft je vleugels.” Na maanden van intensieve voorbereidingen komt alles samen op 21 en 22 juni in Theater de Stoep. De kaarten voor deze voorstellingen kosten € 24,50 per stuk en zijn te bestellen via www.theaterdestoep.nl. Wie erbij wil zijn, moet snel zijn, want de plekken vooraan zijn al vergeven. “Vanaf elke plek in het theater is de musical goed te zien,” verzekert Ilona. “Het belooft een groot feest te worden.”

Een verhaal dat raakt
De musical is gebaseerd op een waargebeurd verhaal met een actueel thema: jezelf mogen zijn. Vanwege de actualiteit maakt dit de voorstelling nog betekenisvoller en de moeite waard om te komen bekijken. De rechten voor de volgende productie zijn al gekocht en na de zomervakantie starten de nieuwe audities.

Foto: MusicAll Spijkenisse


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]