Herdenking voor omgekomen motorrijder aan de Professor Gerbrandyweg

Zaterdagmiddag 29 juni rond 14.00 uur, is er een herdenking gehouden voor de eerder deze week omgekomen motorrijder Jerrol (41) aan de Professor Gerbrandyweg in de Botlek.

De herdenking begon bij het bedrijf waar Jerrol werkzaam was. Hier verzamelden zich meerdere motorrijders en andere aanwezigen. In een indrukwekkende stoet, verlicht door fakkels en begeleid door knallend vuurwerk, liepen zij naar de plek waar Jerrol om het leven is gekomen.

Op de locatie was een gedenkmonument ingericht, versierd met bloemen, kaarsen en een spandoek. De stoet nam positie aan weerszijden van de weg, die voor de gelegenheid door Rijkswaterstaat was afgesloten om alles veilig te laten verlopen. Nadat de weg vrij was, reden verschillende motorrijders door de erehaag om hun laatste eer te bewijzen.

Helaas verliep het eerbetoon niet geheel zoals gepland. Eén van de motorrijders kwam ten val en raakte hierbij gewond. De motorrijder is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Na dit incident werd de herdenking beëindigd, en brachten de aanwezigen op hun eigen manier een laatste groet.

Foto’s: Nieuws op beeld


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]