Getuigenoproep na schietincident aan De Waarsman Spijkenisse

SPIJKENISSE – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een schietincident aan De Waarsman in Spijkenisse. Een verdachte is hierbij op de vlucht geslagen. Er geen slachtoffers gewond geraakt.

Woensdagavond rond 23:00 uur kreeg de politie een melding binnen van een schietincident. Meerdere getuigen hadden gezien dat een man met een vuurwapen op De Waarsman stond. Uit camerabeelden blijkt dat de man geschoten heeft en vervolgens weg is gerend. Een tweede verdachte is ook gevlucht.

Getuigen gezocht
Op dit moment spreekt de politie getuigen en kijken we camerabeelden uit. Mocht u iets gezien of gehoord hebben of andere informatie hebben dat het onderzoek verder kan helpen, dan hoort de politie dat graag. Ook camerabeelden zijn welkom. Geef het aan de politie door via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]