Fietsvierdaagse van 24 t/m 27 juni

In de laatste week van juni is het weer zover. Toerclub Voorne-Putten organiseert weer een fietsvierdaagse. Van 24 t/m 27 juni kan er weer 15, 25 of 35 kilometer gereden worden. Speciaal voor de jongste deelnemers is er een route van 8 kilometer.

De organisatie roept kinderen, ouders en grootouders op om deel te nemen. Op 24 juni zal de start zijn vanaf het clubhuis aan het Wielrenpad 2. De eindlocatie is de startlocatie van de volgende dag. De starttijden liggen tussen 18:30 en 19:00 uur.

Inschrijven is mogelijk bij: Kees van Dijk, Theemsweg 1a en Bike Totaal, Marrewijklaan 105. De inschrijfkosten bedragen 3,50 en net voor de start is inschrijven nog mogelijk voor 4 euro. Kinderen t/m 14 jaar (onder begeleiding van een volwassene) mogen gratis meedoen.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]