Drukbezochte Taptoe in Hoogvliet

De parkeerplaats aan de Wierse in Hoogvliet was zaterdag het decor van de Taptoe. Stichting Vrienden van Hoogvliet organiseerde weer een succesvolle editie. Verschillende muziekkorpsen lieten zien wat ze in huis hadden. Het gras op het ”dijkje” fungeerde als natuurlijke tribune voor de bezoekers.

Een aantal vroege vogels zat al vooraan met eigen klapstoeltjes en koelboxen. Voor mindervaliden was een groot stuk gereserveerd vooraan, zodat vanuit een rolstoel of rollator alles goed te volgen was. Het openingswoord was in handen van Cor van Hulst namens de Wijkraad van Hoogvliet. Hij benadrukte het belang van evenementen zoals de Taptoe die zorgen voor verbindingen. 

De verschillende korpsen gaven een muziekaal optreden. Hierbij lopen de muziekanten een ”figuur” over het terrein.

Foto’s: Laurencia van den Berg


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]