Buurtbewoners doen schokkende ontdekking als ze gaan kijken waarom er zoveel vliegen voor het raam zitten

HOOGVLIET – Tegen de ramen van een hoekwoning aan de Westzijdsepad zitten veel vliegen. Omdat dit niet gebruikelijk is voor de bewoonster gaan twee buurtbewoners achterom en doen een schokkende ontdekking op 12 juni. Op de bank zien ze hun buurvrouw, het is ook direct duidelijk dat ze al langere tijd overleden is. ”We hebben direct de politie gebeld”

Meerdere politieauto’s staan rondom de woning en naast de politieagenten lopen er ook mensen in witte pakken. Inmiddels heeft de politie bevestigd dat het om een natuurlijk overlijden gaat. Hoelang de vrouw al overleden is kon de politie niet zeggen.

Buurtbewoners zeggen dat het om een oudere vrouw gaat die weinig contact had met andere mensen. ”Ik heb de kachel nog bijgevuld voor haar” zegt een buurman en af en toe deed ik een klusjes. Veel meer contact dan dat was er niet. Een andere buurvrouw vraagt zich hardop af of ze het eerder hadden kunnen opmerken. ”De boodschappen werden bezorgd, maar ook niet op een vast moment” en ”ook de taxi waar ze mee weg ging was niet echt op een vaste dag” het is daarom ook niet opgevallen dat de buurvrouw al lange tijd overleden was.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]