Autobrand Andries van Bronckhorstlaan

Op zondagavond 16 juni is er rond 23.00 uur brand uitgebroken in een auto aan de Andries van Bronckhorstlaan. De auto stond geparkeerd bij een flat toen de brand ontstond.

Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al onder de motorkap vandaan. De Brandweer had het vuur snel onder controle.

Er zijn geen meldingen van gewonden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident. De locatie waar de brand is ontstaan, namelijk boven het linker voorwiel roept vragen op. De politie zal daarom verder onderzoek verrichten.

De politie heeft ook informatie dat er na de brandstichting iemand geheel in het zwart gekleed is weggerend. Heeft u informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Het is niet de eerste autobrand in Spijkenisse zaterdag zijn er ook al twee auto’s beschadigd geraakt aan de Lavasdonk.Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]