Steekpartij Lavasweg Hoogvliet, 34 jarige vrouw aangehouden en minderjarige jongen

Rond 15:30 uur is er een steekpartij gemeld aan de Lavasweg in Hoogvliet. Een 58 jarige man lag op de stoep en had daadwerkelijk verwondingen. 

De politie heeft een 34 jarige vrouw aangehouden. Opvallend was dat er een kinderwagen bij de aangehouden vrouw bleef staan met hierin een huilend kind. 

Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen. De traumahelikopter is ook nabij het incident geland. De politie heeft ook een drone ingezet om de omgeving te bekijken. Over de aanleiding van de steekpartij is niets bekend. De politie heeft een ruim gebied afgezet en doet verder onderzoek.

Kort na het steekincident is er een minderjarige jongen uit Rotterdam aangehouden voor mogelijk bezit van een vuurwapen. Heeft u meer informatie, iets gezien, gehoord of in het bezit van camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.