Spijkenisse bruist van talent op straat tijdens kleurrijk festival

Op zaterdag 25 mei opende wethouder Jeroen Postma om 12.00 uur op het Theaterplein in Spijkenisse het evenement Talent op Straat. Dit jaar bood het festival een gevarieerd programma met onder andere een straatmuzikantenfestival, een dansfeest en een sportplein. Bezoekers konden genieten van demonstraties schilderen en beeldhouwen, en unieke installaties met Dromoscopen.

Een bijzonder onderdeel was de Culture Walk, georganiseerd in samenwerking met atletiekvereniging SPARK. Deze wandeling voerde langs en zelfs door de culturele hoogtepunten van Spijkenisse. Daarnaast verrasten veel cafés en restaurants de bezoekers met speciale dagaanbiedingen. Voorafgaand aan de officiële opening gaf Dansstudio KP enkele optredens, wat de feestelijke sfeer compleet maakte.

Foto: Nieuws op beeld


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]