Gezellig druk tijdens de Boerenmarkt in Simonshaven

Het was gezellig druk tijdens de derde Boerenmarkt in Simonshaven op Hemelvaartsdag. Veel mensen kwamen een kijkje nemen op de markt waar allerlei lokale producten te vinden waren. Het mooie weer zorgde ervoor dat de broodjes beenham, hamburger en saté op het terras konden worden opgegeten.

Bij aankomst stonden verkeersregelaars op de weg, automobilisten werden doorverwezen naar een parkeerplaats verderop. Hier is goed gebruik van gemaakt. Veel bezoekers kwamen ook op de fiets. Tussen 11:00 en 16:00 uur was de boerenmarkt geopend. De verschillende kraampjes verkochten allerlei producten uiteenlopend van insectenhotel tot aan kaas, ganzenvlees en kunstwerken.

Kinderen konden nadat ze een strippenkaart hadden gekocht meedoen aan allerlei activiteiten zoals blikgooien en een lekkere pannenkoek eten. Op het terrein naast de markt stonden een aantal trekkers van de Oude Trekker Club Voorne & Putten. Rond 13:00 uur vertrokken de trekkers onder toeziend oog van het publiek van het terrein om een rondje te maken.