Drie aanhoudingen na melding schietpartij Spijkenisse Lenteakker

De politie heeft dinsdagmiddag 21 mei drie verdachten in hun woning aangehouden na een schietincident aan de Lenteakker op zaterdag 19 mei.

Dinsdagmiddag 21 mei heeft de politie drie verdachten aangehouden in hun woning na een schietincident die op zaterdag 19 mei plaatsvond aan de Lenteakker in Spijkenisse. Gelukkig raakte niemand hierbij gewonden, de verdachten sloegen op de vlucht. De politie stelde meteen een onderzoek in waarbij er meerdere getuigen werden gesproken en camerabeelden werden uitgekeken.

Door het grondige onderzoek konden er al snel drie verdachten worden opgespoord. Zij zijn aangehouden in hun woningen. Het gaat om een 18-jarige jongen uit Spijkenisse en twee 16-jarige jongens uit Hoogvliet. Desalniettemin is de politie op zoek naar meer getuigen die meer weten over het incident. Meerdere aanhoudingen worden namelijk niet uitgesloten.

Bericht: Politie


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]