Beeldentuin Ravesteyn geopend

De beeldentuin in Heenvliet is weer geopend. Tot en met zondag 26 mei is de ruïne Ravesteyn omgetoverd tot beeldentuin. Wethouder Jeroen Postma opende de beeldentuin.

De kasteelruïne is omringd door een slotgracht, Engelse tuin, loofgang, vijvertuin, bospaden, schapenweiden en een sterrenbos. Deze romantische omgeving vormt het decor voor de beeldentuin waaraan kunstenaars uit binnen- en buitenland meedoen. De beeldentuin is een cultureel evenement dat mede als doel heeft het historisch erfgoed in Heenvliet in stand te houden.

Koop je tickets of een beeld
De beeldentuin is tot en met 26 mei geopend van donderdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Alleen op tweede pinksterdag is de beeldentuin gesloten. De tickets zijn de bestellen via de website van ruïne Ravesteyn. Alle kunstwerken in de beeldentuin zijn ook te koop.