Auto komt in sloot en vat vlam, een persoon is hierbij om het leven gekomen

VIERPOLDERS – Bij een verkeersongeval in Vierpolders is rond 23:00 uur gisteravond een persoon om het leven gekomen. De personenauto raakte te water, raakte een betonnen duiker en vatte vervolgens vlam.

Omstanders hebben geprobeerd de brand te blussen maar dit is niet gelukt. Het betreft een hybride auto en het kostte de brandweer moeite om het voertuig te blussen. Het accupakket van de auto was ook gaan banden.

Bewoners van een dichtbij gelegen woning zijn uit hun woning gehaald en opgevangen door buren, dit vanwege de hoeveelheid rook die vrij kwam bij de brand.

Tijdens het blussen is een slachtoffer aangetroffen, deze was inmiddels overleden. De identiteit van het slachtoffer en de toedracht van het ongeluk zijn nog niet bekend. Vanwege de accubrand is de auto in een dompelbak gezet om opnieuw ontbranden tegen te gaan.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]