25e Truckrun Spijkenisse weer een feestje

Afgelopen zaterdag gaf burgemeester van Oosten het startsein van de 25e Truckrun Spijkenisse. Vanaf de Curieweg begonnen ruim 100 vrachtwagens met enthousiaste bijrijders aan hun route, met aan de rand van de weg veel enthousiaste toeschouwers.

Voorafgaand aan de start sprak burgemeester Foort van Oosten nog met de organisatie. Vanwege de inzet overhandigde de burgmeester namens de inwoners van Nissewaard een waardecheque van 550 euro. Jaarlijks kan de Truckrun rekenen op veel steun van bedrijven maar ook vrijwilligers. De verkeersregelaars veel ook op de motor zorgen dat het evenement mogelijk is.

Stipt 10:30 uur gaf van Oosten het startsein door met de racevlag te zwaaien. Zeker een kwartier lang kwamen er vanaf de Curieweg vrachtwagens aangereden. De route ging via Spijkenisse naar Rozenbrug, Brielle, Hellevoetsluis, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Hekelingen er terug naar de Curieweg.

De bijrijders hebben zichtbaar genoten, zo was te zien aan de vele lachende gezichten.