Verdachte schietincident Koolwitjespad Hoogvliet aangehouden

Op Rotterdam-The Hague Airport is woensdag 27 maart een 38-jarige man uit Veendam aangehouden. Hij wordt verdachte van betrokkenheid bij een schietincident aan het Koolwitjespad in Hoogvliet op 22 februari van dit jaar, waarbij een 35-jarige man uit Hooglvliet gewond raakte.

Agenten troffen het slachtoffer die donderdag zwaargewond op straat aan. Na eerste hulp ter plaatse werd hij naar een ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De verdachte stond gesignaleerd en werd door de Koninklijke Marchaussee aangehouden op het vliegveld. Hij wordt binnenkort voorgeleid een de rechter-commissaris die bepaalt of de verdachte langer vast blijft zitten. Het onderzoek naar de toedracht gaat onverminderd door.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]