Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden overhandigt cheque ter waarde van €2000,- aan de Boekenberg

Op donderdag 14 maart heeft Hans Peter de Bree van de Rabobank Zuid- Hollandse Eilanden een cheque overhandigd aan Bibliotheek de Boekenberg. Met dit bedrag organiseert de Bibliotheek ook dit jaar weer verschillende activiteiten voor (startende) ondernemers in de vorm van een Startup Academy.

Wat is de Startup Academy?
De Startup Academy is dé plek om als lokale ondernemer nieuwe kennis op te doen, je netwerk uit te breiden en geïnspireerd te raken door met elkaar in gesprek te gaan. Er worden talks, spreekuren en netwerkbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met ervaren ondernemers uit de regio.

Het programma bestaat nu uit twee structurele activiteiten. Tijdens de Community Nights komen ondernemers samen om verschillende aspecten van het ondernemerschap te bespreken. Zij delen hier kennis en inspireren elkaar. Daarnaast is er elke tweede vrijdag van de maand een coworking dag in de Boekenberg. Tijdens deze dag kunnen zij, zonder de afleiding van thuis of de dagelijkse hectiek van hun bedrijf, gezamenlijk werken en tot mooie dingen komen.

De Startup Academy wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden. Met de financiële stimulans kan de Bibliotheek jonge ondernemers inspireren om een eigen bedrijf te starten en hierin te groeien.

Wil je meer weten over de Startup Academy of wil je deelnemen? Mail dan naar Sharona de Wolf via [email protected]


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]