21-jarige man uit Spijkenisse aangehouden voor woningoverval in Den Haag

De politie heeft op vrijdag 22 maart in een woning in Middenbeemster drie mannen aangehouden voor betrokkenheid bij een woningoverval. Deze woningoverval vond plaats op dinsdag 5 maart in een woning aan de Simon Vestdijkstraat in Den Haag. De drie mannen zitten in beperkingen. Dit betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

Rond 21.00 uur drongen twee mannen de woning binnen en eisten geld van de bewoner. De bewoner moest onder dwang geld overmaken. Daarna zag hij kans zijn woning uit te vluchten. Ook de twee mannen verlieten kort daarna de woning en gingen er vandoor in de richting van de Menno ter Braakstraat.

De politie stelde direct na de overval een uitgebreid onderzoek in. Uit dat onderzoek werden de identiteiten van de verdachten  bekend. De verdachten zijn een 30-jarige man zonder vaste woonplaats, een 34-jarige man uit Middenbeemster en een 21-jarige man uit Spijkenisse. De drie mannen worden op maandag 25 maart voor een rechter-commissaris geleid.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]