Zwanengroep Zuid-Holland neemt nieuwe dierenambulance in gebruik

Zaterdagmiddag was het dan eindelijk zover voor de Zwanengroep Zuid-Holland. Edwin Vosselman presenteerde vol trots de nieuwe dierenambulance. Na drie jaar trouwe dienst was de oude dierenambulance aan vervanging toe.

Binnen 5 dagen hebben 379 donateurs het mogelijk gemaakt om deze nieuwe dierenambulance aan te schaffen.Daarna kon het ombouwen van bestelauto naar volwaardige dierenambulance beginnen. Afgelopen zaterdag was het dan zover; de nieuwe dierenambulance kon officieel in gebruik worden genomen.

Om 14:00 uur kwam de dierenambulance met zwaailichten aan, aanrijden met een zichtbaar trotse Edwin Vosselman achter het stuur. Een aantal vrijwilligers stond klaar om de nieuwe dierenambulance te verwelkomen.

Al jaren zet Edwin Vosselman zich in voor dieren in nood. Hij werkte als vrijwilliger bij diverse dierenorganisaties. Sinds een aantal jaar heeft hij Zwanengroep Zuid-Holland opgericht. Samen met vrijwilligers helpen ze voornamelijk zwanen en andere vogels in nood.

De vrijwilligers zijn 24/7 inzetbaar en bereikbaar via 06-83797378.