Volleybalvereniging Spivo organiseert Kidsday

Volleybalvereniging Spivo organiseert op 23 maart een gezellige Kidsday voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Tijdens de Kidsday kunnen kinderen uit Spijkenisse en omgeving spelenderwijs kennis maken met volleybal.

Bij mooi weer is ook de NeVoBo (Nederlandse Volleybalbond) hierbij aanwezig met onder andere een springkussen en volleybal-gerelateerde spelletjes. Behalve op volleybal gerichte activiteiten zijn er nog veel meer leuke dingen te doen, zoals schminken, grabbelen, paaseieren verven en verschillende leuke spelletjes. Ook worden er suikerspinnen, limonade en heerlijke cupcakes verkocht.

Kinderen die tijdens de Kidsday enthousiast worden over volleybal, kunnen zich met hun ouders ter plekke aanmelden voor drie gratis proeftrainingen. Ook kunnen zij bij Spivo meer informatie krijgen over de mogelijkheden om te sporten via het Jeugdfonds Sport en Cultuur van de gemeente Nissewaard.

Op 23 maart is iedereen van 4 tot 16 jaar tussen 12.00 en 16.00 uur welkom bij Sporthal Den Oert aan de
J. Witteveenlaan 1, 3201 LX in Spijkenisse.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]