57 optredens in 18 huiskamers door heel Nissewaard, het programmavan Gluren bij de Buren 2024 is bekend!

Op zondag 4 februari treden 19 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Nissewaard. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via www.glurenbijdeburen.nl/nl/programma/nissewaard.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. Van woordkunst bij de kinderboerderij in het centrum, tot verscheiden zangtalent in de wijk Waterland. Alles komt voorbij dit jaar bij Gluren bij de buren.

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. 

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Gluren bij de Buren Nissewaard wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met De Gemeente Nissewaard en met dank aan onder andere Het Centrum voor de Kunsten. 

GLUREN BIJ DE BUREN Nissewaard
Zondag 4 februari 202
12:00 – 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Reserveren is niet nodig

www.glurenbijdeburen.nl

Foto: Erik van der Aar


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]