Nieuwe dienstregeling vanaf 7 januari 2024 bij EBS

Vanaf zondag 7 januari verandert de dienstregeling bij EBS in de  regio Voorne-Putten & Rozenburg. Dat betekent dat met name de  vertrek- en aankomsttijden en de aansluitingen van verschillende  buslijnen zullen veranderen.  

De belangrijkste wijzigingen 
De rijtijden van Lijn 91 Winkelcentrum – Kickersbloem worden verruimd. Deze lijn rijdt voortaan op  elke dag van de week tussen 9:00 en 22:00 een verbinding met Oudenhoorn. Alleen op zondag is dat  vanaf 10:00. Naast extra momenten dat lijn 91 rijdt zijn er ook nieuwe haltes voor deze lijn. De route  van de buurtbus 192 in Brielle is beperkt gewijzigd. Met de nieuwe routes worden alle relevante  haltes nog steeds aangedaan maar wordt de reistijd verbeterd.

De spijkhopper wordt ondersteund  met 2 nieuwe spitslijnen: Lijn 281 en lijn 285. Deze lijnen rijden tussen 7:00 en 9:00u en tussen 14:30  en 18:30u. Lijn 281 gaat in De Elementen 2x per uur rijden en lijn 285 rijdt via De Hoek, Vogelenzang  en de Vriesland. De lijn 102 heeft vanaf 7 januari lijnnummer 204.  

Maasvlaktehopper 
De boekingstijden van de Maasvlaktehopper zijn verruimd. Zo kunnen reizigers ook laat in de avond  nog gebruik maken van de hopper. De nieuwe bedieningstijden worden als volgt: – Van 5:00 tot 9:30 uur (start halfuur eerder)  

– Van 13:00 tot 19:00 uur (start uur eerder en rijdt een uur langer door) 

– Van 21:30 tot 00:30 uur (nieuw!) 

Door werkzaamheden op het station Spijkenisse Centrum (Metrostation) is het niet mogelijk te  stoppen bij de gebruikelijke perrons. De bussen vertrekken daarom tijdelijk vanaf een nieuwe locatie  op het station.  

Meer weten?  
Kijk op www.ebs-ov.nl/voorne-putten-rozenburg voor alle informatie over de belangrijkste  veranderingen per buslijn. Tevens is er de mogelijkheid om via de website de nieuwe lijnnetkaart en  de haltetijden op te zoeken of te printen.